Utställning Tvååker 9-10/7 -10

Japp då har vi varit på turné igen =) Hade absolut inga förväntningar alls på damen då hon tyckte det var piss, skit o kolera sist vi var i väg till Avesta..  Men men.. Bestämde iaf att vi skulle åka, Så när jag slutade jobbet på torsdagen kom Linda o hämtade mej o det bar söderut ;) Hilda va hos Roger & Stefan o myste under tiden.. Resan gick kanon o vi var framme o Rolfstorp kl 00,00 nästan precis..

Vi installerade oss i vårt helg hem o kröp till kojs ganska så direkt, På morgonen när alla môrabestyr va klara så satte vi oss i bilen o for mot Tvååker, Det var 30 am.staffar anmälda denna dagen.. Började med att ställa "Devil" (Needfulthing`s Ghost of Zidane) Det slutade med 1:a kvalitét, 3:a kk med CK (tror placeringen va den) O till slut 4:a i bhkl =) Mycket nöjd var jag med det resultetet då domaren såg allmänt läskig ut "/ Sen var det Dundra´s tur.. Hon skötte sig exemplariskt lilla donnan o var sitt vanliga jag igen! Tänk va skendräktigheten kan ställa till med :S

Vi blev placerade som 1:a i championklassen, sen 1:a i btkl Med CACIB & Slutade som BIR Där hon gick mot 
SE UCHGang-staff`s Bovis.. Tyvärr gick det inte så bra i gruppen men vi hade det JÄTTE trevligt Jag, Marina, Eveliina & Linda när vi satt o väntade =)

Kritiken från Fredagen :
Domare: Botella Lopez Miguel

Outstanding bitch, exelent head, exelent neck & shoulders, exelent spring of ribs, exelent angulation, exelent presentation, in good condition.

Vi var mycket trötta o mycket röda efter den dagen.. Blev ett snabbstopp på pizzerian i Tvååker innan vi åkte tillbaka till vårt boende, plus ett snabb stopp på ICA för o köpa godis.. Väl hemma träffade vi tjejen som vi bodde hos o fick rundvisning på gården.. 2 st 1månader gamla föl fick vi träffa o mysa med.. Dundra var inte speciellt exalterad men hon luktade på hingstan iaf ;) Sen blev det tidigt i säng käka godis o kolla på Bumbibjörnarna :P De va LÄNGE sen ja såg på =D

På Lördagen vaknade vi till ett ÄNNU varmare väder.. Är riktigt glad över att jag köpt mej 2 st burfläktar så det blir lite svalare åt damen..

Ställde även Devil denna dagen, 1:a kvalité, 4:a kk..

Dundra blev 1:a i championklassen med CK sen 1:a btkl & sedan BIR =))) Då gick hon mot
SE V-09 Zican´s Irish Mike Som den dagen blev champion! Grattis till det Cissi!! =)

Kritiken från Lördagen:
Domare: Siv Jernhake

En tik med utmärkta proportioner, härligt huvud, lite lös läppvinkel, kraftig hals, utmärkt skuldra, stark rygg av rätt längd, utmärkta ben o vinklar, fria sunda rörelser.

Är helt enkelt otroligt nöjd med min fiiina flicka.. Så JÄTTE tack till ALLA inblandade o alla ni som gratulerat mej till VÅRA framgångar.. <3Detta är kärlek!! <3


RSS 2.0