I väntans tider..

Väntar på ett telefon samtal som förhoppningsvis kommer att förändra våra liv för alltid..

Som de flesta säkert redan vet så har min donna blivit sjuk.. Det har varit Många resor fram o tillbaka o väldans många veterinär besök.. Men nu vet vi iaf vad det är.. Skönt men ändå inte! Vart ju RIKTIGT många planer som gick åt helvete kan man säga.. Men men.. Huvudsaken är ju att tjejen mår bra.. Vilket hon gör nu.. Hon har en dos kvar med kortison sen ska hon vara medicinfri i minst 4a veckor innan hon får börja med vaccinet.. Så jag hoppas att det inte blir bakslag undertiden vi väntar på vaccinationen!

Skulle tydligen få ge henne sprutorna själv "/  De skulle lära mej på djursjukhuset när hon får första boosen.. Fy fan va nervös ja kommer va första gången ;)

Men de blir ju billigare än att åka 12 mil varje gång hon ska sprutas.. O de blir nog dyrt ändå.. Nya bäddar ska inhandlas.. Blir antagligen Biabäddar som är lätta att torka av. Hon har ju fått en o den mer eller mindre bor hon i! Men tycker det är lite dåligt med en så hon ska nog få minst 2 till iaf.. Har ju absolut INGET dåligt samvete över att hon inte får va i sovrummet längre ;) Haha.. De är nog jag som mår sämst över de :P

Sen ska det inhandlas en ny bil med MINST halvskinn.. Tror jag har hittat en nu.. Ska nog ringa på den i möra skulle ja tro.. Måste ju ha med mig någon när ja åker o tittar så ja har nån att skylla på om de e ett dåligt köp ja gör ;)

Skulle även behöva byta ut sofforna till skinnsoffor men de får bli ett senare projekt..

Jaja.. Nog om de.. Hild hon vilar sej i form för utställningen hon.. Ja har ju vart sjuk i omgångar så ja har inte riktigt orkat träna ngt.. Men de går som de går =)

Men vi ser fram emot vår tillökning iaf..

Tack Marina för att du ger mej denna möjlighet!! <3

Nu är ni lite uppdaterade iaf.. Även om de säkert inte va några nyheter :P

RSS 2.0