Terrierderby..

I lördags ringde kl 02.10.. Dax att kliva upp efter 3 timmars sömn.. HMM.. Men men.. De var dax.. gjorde oss iordning o for te Borås.. Skit väder va de i vanlig ordning men Bettan stod på ändå, o ja va göööör nervös att vi inte skulle komma i tid eftersom vi va en timme försenade :-P

Väl framme parkerade vi o tog packning o hundar o gick in.. Vi var nästan först där o kl va bara 07.30.. GÖTT o va i tid!!!!! Sen drog de igång..
Brolle, Budda o. Oliver va inne först.. Budda blev 2:a bästa hane, Oliver 3:dje. O Brolle blev tyvärr utplockad.. varför är de ingen som vet..

Sen var de Gaia´s tur.. Hon blev 3:dje bästa tik..

Efter mycket väntan o en MYCKET nervös Jenny så var de junior tikarnas tur.. Dundra fick 1:a kvalitet o. blev 1:a i konkurrensen :-D Med CK.

Sen fick hon möta Junior hanen som vann sin klass o den slog hon så hon blev bästa junior :-P
Sen blev hon tyvärr utplockad i bästa tik klassen men ja e gööööör nöjd ändå.. de va ju trots allt hennes 2a officiella utställning!!

Kritiken:
En härlig tik med egen vilja! Härlig att se, härlig att gå igenom. underbart huvud. Den rätta rygglinjen. Muskulösa lår, välkroppad, korekt skuldra.
Vad kan man mer begära? Härliga junior rörelser. Grattis!!

Den kritiken är nog den bästa hon fått!!! Nej nu ska mamma få tebax datan..

Kyss Hejj

Begravning..

Den var så fin.. Kistdekorationen var underbar, MEN dom hade gjort en JÄTTE TABBE!!!! I fotändan på varje kista sitter det en lapp med namn på den som ligger i kistan, vilken dag begravningen är, och vilken begravningsbyrå som har hand om den är.. DEN LAPPEN SATT KVAR PÅ KISTAN!!!!!!!!!!!! Pappa vart inte alls så jätte glad kan jag ju säga..

Här kommer iaf lite bilder..Nu älskade lilla farmor är du i farfar´s famn som du så troget väntat på i alla år...
Du fattas mej..

RSS 2.0